Στον ουρανό του Πειραιά «υψώθηκε» το 45ο τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού

Πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague από τον Ολυμπιακό από τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική των play off της Superleague στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Στον ουρανό του Πειραιά «υψώθηκε» το 45ο τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια μίας διαφορετικής φιέστας, ελέω κορωναϊού.

Μετά το επιβλητικό 3-0 επί της ΑΕΚ στο άδειο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και αφού είχαν προηγηθεί οι αναμενόμενοι πανηγυρισμοί εντός των αποδυτηρίων, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν μετά από δύο χρόνια και πάλι στο βάθρο του πρωταθλητή, που στήθηκε στο κέντρο του γηπέδου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέλαβε το βαρύτιμο τρόπαιο από τα χέρια της αναπληρώτριας προέδρου της Λίγκας, Κάτιας Κοξένογλου, και το σήκωσε πρώτος στον αέρα, πανηγυρίζοντας στη συνέχεια μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και αφιερώνοντας τον εφετινό τίτλο στον επίτιμο πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Σάββα Θεοδωρίδη.

Το τρόπαιο πέρασε από τα χέρια όλων των παικτών, του προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς, το οποίο ήταν και το πρώτο της καριέρας του, αλλά και όσων συνέβαλαν στην εφετινή… κούρσα του Ολυμπιακού μέχρι την κορυφή.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές επιβιβάστηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο πούλμαν της ομάδας και έκαναν τον γύρο του Πειραιά, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

  • Μαρινάκης: «Να είμαστε σοβαροί για το μέλλον»

«Campeones, campeones» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού από τα στόματα προπονητών, ποδοσφαιριστών και παραγόντων, πάντα με την απαραίτητη… συνοδεία σαμπάνιας για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος Ελλάδας, μετά την άνετη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε στην κάμερα της NOVA ενόψει της συνέχειας της σεζόν:

«Ώρα να διασκεδάσουν τα παιδιά. Ήταν μία καταπληκτική χρονιά αλλά έχουμε και συνέχεια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για το μέλλον. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου και έχουμε και το μεγάλο ματς με την Γουλβς».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είπε:

«Είμαστε υπερήφανοι, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Κερδίσαμε με την αξία μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι δούλεψαν για όλο αυτό. Η ΑΕΚ θα είναι διαφορετική στον τελικό. Σήμερα θα απολαύσουμε τη βραδιά και από αύριο θα ξεκινήσουμε τη δουλειά για τον τελικό».

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Κόκκινο» το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 3-0

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: