Στα 4.225.687 τα κρούσματα κορωναϊού στις ΗΠΑ: Επιπλέον νοσηλευτικό προσωπικό στην Καλιφόρνια

Ο αντιπρόεδρος Mike Pence σε συνέντευξη τύπου σχετικά με την πρόοδο ενός εμβολίου κορωναϊού. στο UHealth Don Soffer Clinical Research Center στο Μαϊάμι, Φλόριντα, ΗΠΑ, 27 Ιουλίου 2020. EPA, CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών (CDC) ανακοίνωσαν σήμερα 4.225,687 κρούσματα νέου κορωναϊού, μια αύξηση 61.795 κρουσμάτων από την προηγούμενη καταμέτρησή τους, και δήλωσαν ότι ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 564 για να ανέλθει στις 146.546.

Τα CDC ανέφεραν την καταμέτρησή τους για τον αριθμό των κρουσμάτων της αναπνευστικής νόσου που είναι γνωστή ως Covid-19 και προκαλείται από τον νέο κορονοϊό, στις 23.00 ώρα Ελλάδας της Κυριακής — σε σχέση με την καταμέτρησή τους μια ημέρα νωρίτερα.

Οι αριθμοί των CDC δεν αντανακλούν απαραίτητα τα κρούσματα που αναφέρει μεμονωμένα κάθε πολιτεία.

190 ομοσπονδιακοί εργαζόμενοι στην υγεία αναπτύχθηκαν στην Κεντρική Κοιλάδα της Καλιφόρνιας

Παράλληλα στην Καλιφόρνια, την πολιτεία που πλήττεται σκληρά από την επιδημία, 190 ομοσπονδιακοί εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη αναπτύχθηκαν στην Κεντρική Κοιλάδα της, όπου τα νοσοκομεία είναι κορεσμένα, με τα κρούσματα της Covid-19 και τα ποσοστά των νέων λοιμώξεων να εκτοξεύονται, δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης Γκέιβιν Νιούσομ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Kαραντίνα επιβάλλει η Ουάσινγκτον σε ταξιδιώτες από 27 πολιτείες

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal