Σε υψηλούς τόνους ο Τσίπρας στη Βουλή: Ζήτησε σύγκληση ΚΥΣΕΑ και ενημέρωση αρχηγών

File Photo: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλά στην ολομέλεια της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας




Σε υψηλούς τόνους ήταν η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στη διεξαγόμενη συζήτηση στη Βουλή για την άσκηση δίωξης εις βάρος του Δ. Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Τσίπρας εγκάλεσε την κυβέρνηση επειδή δεν ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς και δεν συνεκάλεσε το ΚΥΣΕΑ, με αφορμή την τουρκική προκλητικότητα, ενώ αναφέρθηκε και στη διατύπωση της χθεσινής τοποθέτησης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που έκανε λόγο για αμφισβητούμενα ύδατα.     καλώντας πάντως την Τουρκία να ακυρώσει ό,τι σχεδιάζει στο Καστελόριζο.

«Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά εσείς συνεχίζετε το θεάρεστο έργο σας, δικάζοντας τους πολιτικούς σας αντιπάλους, δικάζοντας τον ελληνικό λαό», είπε.

Διερωτήθηκε μάλιστα εάν ο ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το Ορούτς Ρέις, όπως είχ εκάνει ο ίδιος με το Μπαρμπαρός.

Ο κ. Τσίπρας πάντως, σε μία αποστροφή του λόγου του που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, και αναφερόμενος στις κινήσεις του τουρκικού στόλου είπε και τα «ελληνικά πλοία βγαίνουν από τον ναύσταθμο», γεγονός που ούτε έχει επισήμως ανακοινωθεί ούτε θα ήταν δυνατό να ανακοινώνεται στη Βουλή σε μία άσχετη με τα εθνικά θέματα συζήτηση, από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κομισιόν σε Τουρκία για NAVTEX: Στέλνετε το λάθος μήνυμα-Τις διαφορές σας στο Διεθνές Δικαστήριο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: