Ρίνγκο Σταρ: Τα ντραμς των Beatles έγιναν…80 χρόνων και γιόρτασαν με διαδικτυακό πάρτι

File Photo: Ο Ρίνγκο Σταρ επωφελήθηκε της χθεσινής εκδήλωσης και ζήτησε να γίνουν δωρεές υπέρ του κινήματος “Black Lives Matter” EPA, SEBASTIEN NOGIER




Ο πρώην ντράμερ των Beatles Ρίνγκο Σταρ γιόρτασε χθες Τρίτη τα 80α γενέθλιά του όπως επιβάλλει ο νέος κορωναϊός, διαδικτυακά, με πολλά τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος, απουσία όμως του έτερου θρυλικού Σκαθαριού, του Πολ Μακάρτνεϊ.

Ο Ρίνγκο Σταρ γιορτάζει συνήθως τα γενέθλιά του δίνοντας πραγματικές συναυλίες ενώπιον κοινού εκατοντάδων ανθρώπων, αλλά η πανδημία του νέου κορωναϊού τον ανάγκασε φέτος να μην το κάνει.

  • “Όπως και οι περισσότεροι από εμάς, μου αρέσει να κάνω μια ωραία γιορτή για τα γενέθλιά μου (…) όμως φέτος δεν είναι καλή χρονιά για να διοργανώσω μια μεγάλη συγκέντρωση”, εξήγησε ο καλλιτέχνης, καθισμένος πίσω από τα ντραμς και φορώντας μια προστατευτική μάσκα με το σύμβολο της ειρήνης.

“Έτσι γιορτάζω μαζί με τους φίλους μου με διαφορετικό τρόπο φέτος. θα πρέπει να μείνουμε σε απόσταση λόγω του κορωναϊού”, πρόσθεσε.

Πολύ αγαπημένα τραγούδια των Beatles, όπως το “Come Together”, “All You Need is Love” και “With a Little Help From My Friends” βρισκόντουσαν στο πρόγραμμα της βραδιάς, όπως και ένα συνονθύλευμα βίντεο αρχείου και ηχογραφήσεων στο σπίτι, αλλά και βίντεο στα οποία διασημότητες, όπως η Σέριλ Κρόου και ο Ντέιβιντ Λιντς, αποτίουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη. Τη διαδικτυακή αυτή γιορτή παρακολούθησαν απευθείας 130.000 οπαδοί του θρυλικού συγκροτήματος.

Ωστόσο κάποιοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απουσία του Πολ Μακάρτνεϊ, η μόνη παρουσία του οποίου σε όλη τη βραδιά ήταν σε απόσπασμα από συναυλία στο Λος Άντζελες πέρυσι, στην οποία τα δύο πρώην Σκαθάρια παίζουν μαζί.

  • “Χρόνια Πολλά Σερ Ρίτσαρντ, άλλως γνωστός ως ΡΙΝΓΚΟ. Να περάσεις μια υπέροχη μέρα παλιέ μου φίλε”, έγραφε ωστόσο σε μήνυμα που είχε αναρτήσει νωρίτερα χθες στο Twitter ο Πολ Μακάρτνεϊ.

Ο Ρίνγκο Σταρ επωφελήθηκε της χθεσινής εκδήλωσης και ζήτησε να γίνουν δωρεές υπέρ του κινήματος “Black Lives Matter” για να “δοθεί τέλος σε όλη αυτήν τη ρατσιστική βία”.

“Οι ζωές των μαύρων μετράνε. Σηκωθείτε πάνω και κάντε να ακουστεί η φωνή σας”, είπε ο Ρίνγκο Σταρ.

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Λος Άντζελες, ΗΠΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για LIFESTYLE

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Η Κάμπελ κήρυξε την πρώτη on line Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, με ταινίες για παρουσίαση των συλλογών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: