“Προσποιήσεις” από τον Giannis: Είπα ότι έχω μπασκέτα στην καραντίνα για να κερδίσω πλεονέκτημα…

File Photo EPA via APE-MPE




Ενώ βρισκόταν στην καραντίνα με την οικογένειά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε δηλώσει ότι δεν είχε πρόσβαση σε μπασκέτα.

Όμως αυτό προφανώς αυτό δεν συνέβαινε.

Ο Αντετοκούνμπο παραδέχτηκε μετά την προπόνηση της Τρίτης στο Ορλάντο της Φλόριντα, ότι απλώς το έλεγε για να κερδίσει το πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους του.

  • «Όποιος εκεί έξω πίστευε ότι δεν είχα πρόσβαση σε γυμναστήριο, δεν με ξέρει καν», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο και συνέχισε: «Το είπα για να προσπαθήσω να αποκτήσω ένα αβαντάζ σε σχέση με τους ανταγωνιστές μου».

Τον Απρίλιο, ο 25χρονος είπε, «Δεν έχω πρόσβαση σε στεφάνι. Πολλοί παίκτες του NBA έχουν ένα γήπεδο στο σπίτι τους ή κάτι τέτοιο, εγώ κάνω διάδρομο και βάρη αλλά δεν παίζω μπάσκετ».

Ο που αναδείχθηκε MVP της περυσινής σεζόν, είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για το βραβείο. Η ψηφοφορία για την συγκεκριμένη τιμή θα λάβει υπόψη μόνο το κομμάτι της σεζόν πριν το NBA αναστείλει τη δράση στις 11 Μαρτίου λόγω της επιδημίας COVID-19.

  • Όσον αφορά στην ψηφοφορία για τον MVP, ο Αντετοκούνμπο είπε την Τρίτη: «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, πραγματικά δεν το έχω σκεφτεί. Το είδα πριν από δύο ημέρες, ότι τελείωσε. Προσπάθησα να μην επικεντρωθώ στις κουβέντες για τον MVP, ποιος είναι ο MVP και όλα αυτά.

Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει παιχνίδια και ότι είναι να συμβεί θα συμβεί. Αυτό συνέβη πέρυσι. Ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα και στις νίκες και αναδείχθηκα MVP. Αυτή ήταν η κύρια εστίασή μου. Τώρα, ξέρω ότι θα είναι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που μιλούν για το MVP, αλλά αυτό δεν είναι το κύριο επίκεντρό μου.

Η κύρια εστίασή μου είναι να βελτιωθώ, να κερδίσω παιχνίδια, να βοηθήσω την ομάδα μου να παίξει καλό μπάσκετ και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Την τελευταία φορά που το καταφέραμε ήταν το ’71, οπότε αυτή είναι η κύρια εστίασή μου τώρα».

Ο Αντετοκούνμπο έχει κατά μέσο όρο 29,6 πόντους και 13,7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, που αποτελούν ρεκόρ καριέρας ενώ μοιράζει και 5,8 ασίστ ανά αγώνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ορλάντο, ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα επιστολή Ολυμπιακού στην ΑΕΚ: «Αν πείτε “ναι” παίζουμε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: