Πήρε πρόσκληση για επίσκεψη στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος του Μεξικού Ομπραντόρ

Γενική άποψη της έκτακτης συνεδρίασης της Βουλής των Γερουσιαστών για την έγκριση πέντε νομοθετικών πρωτοβουλιών που προσαρμόζουν τη μεξικανική νομοθεσία στη νέα Συμφωνία Ελεύθερων Συναλλαγών με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά (T-MEC), στην Πόλη του Μεξικού, στο Μεξικό, στις 29 Ιουνίου 2020. Η Γερουσία ενέκρινε νομοθετικές πρωτοβουλίες που προσαρμόζουν τη μεξικανική νομοθεσία στη νέα συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών T-MEC, η οποία τίθεται σε ισχύ από σήμερα. EPA / Sashenka Gutierrez




Ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπεζ Ομπραντόρ και η διπλωματική του αντιπροσωπεία έλαβαν μία πρόσκληση από την αμερικανική κυβέρνηση για να επισκεφτούν την Ουάσινγκτον στις 8-9 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε χθες με ανάρτησή του στο Twitter, o υπουργός των Εξωτερικών Μαρτσέλο Εμπράρντ.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι λάβαμε μία πρόσκληση από την αμερικανική κυβέρνηση για μία επίσημη επίσκεψη εργασίας στις ΗΠΑ στις 8 και 9 Ιουλίου,” δήλωσε ο Εμπράρντ που αναμένεται ότι θα συνοδεύει τον Λόπεζ Ομπραντόρ στην προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον, όπου και θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τα ΔΙΕΘΝΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ν.Χ.
Μεξικό, Μεξικό

Καλή εξέλιξη: Αφαιρείται από την σημαία της πολιτείας του Μισισιπή τo έμβλημα της Συνομοσπονδίας των Νότιων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: