Παράδειγμα προς μίμηση: Εργαζόμενοι στην καθαριότητα βρήκαν πορτοφόλι με χρήματα και το επέστρεψαν

File Photo: Τέσσερις εργαζόμενοι στην υπηρεσία αποκομιδής των απορριμμάτων βρήκαν το πορτοφόλι και το τσαντάκι κατά την διάρκεια της βάρδιας τους στο παλιό λιμάνι των Χανίων και τα παρέδωσαν στην Αστυνομία. ANA-MPA




Πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και τσαντάκι με έγγραφα βρήκαν κατά την διάρκεια της εργασίας τους στην πόλη των Χανίων εργαζόμενοι στην Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Τέσσερις εργαζόμενοι στην υπηρεσία αποκομιδής των απορριμμάτων βρήκαν το πορτοφόλι και το τσαντάκι κατά την διάρκεια της βάρδιας τους στο παλιό λιμάνι των Χανίων και τα παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Για τη στάση των εργαζομένων της η ΔΕΔΙΣΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τους ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία που έδειξαν όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «αισθανόμαστε υπερηφάνεια και ικανοποίηση για τους εργαζόμενους μας οι οποίοι αδιαμφισβήτητα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Κάθε παρόμοια πράξη ξεχωρίζει ηθικά και συντελεί στην ενίσχυση του κύρους της επιχείρησης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Α. Νομικού
Χανιά, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Η κυρία Σουλτάνα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα: Έγινε νοσηλεύτρια στα… 87 της!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: