Ο… ταλαντούχος πατέρας του Μπόρις Τζόνσον: Πέρασε τα μπλόκα και είναι στο Πήλιο [video]

File Photo: Ο πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ. Φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος κατά την άφιξή του στην Ελλάδα στην περίοδο του πρώτου λοκντάουν. Photo via instagram stanleyjohnson




Αγνόησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες, τα προσπέρασε όλα, πέρασε τα… μπλόκα για τον κορωναϊό και από το Λονδίνο έφτασε στο Πήλιο. Ο λόγος για τον πατέρα του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ Τζόνσον που πλέον κάνει τις διακοπές του στον αγαπημένο του προορισμό, το Πήλιο.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον σύμφωνα με δημοσίευμα του iefimerida.gr πέταξε -μέσω Βουλγαρίας- παρά τις οδηγίες του υπουργείου Εξωτερικών που έλεγαν πως οι Βρετανοί δεν πρέπει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, εκτός εάν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο 79χρονος έφθασε στην Αθήνα χθες το βράδυ, προκειμένου να πάει στο Πήλιο όπου έχει σπίτι -το οποίο έχει επισκεφθεί πολλές φορές και ο γιος του, ο Βρετανός πρωθυπουργός. Και βέβαια δεν το έκανε στα κρυφά αφού ανήρτησε τα… ανδραγαθήματά του με υπερηφάνεια στο Instagram, που δείχνουν το αεροπλάνο του να πετά πάνω από την Αθήνα.

View this post on Instagram

Arriving in Athens this evening!

A post shared by Stanley Johnson (@stanleyjohnson) on

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, μιλώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Πήλιο, χθες το βράδυ, ο Στάνλεϊ Τζόνσον είπε: «Είμαι στο Πήλιο για δουλειές, προσπαθώντας να κάνω την κατοικία μου covid-free ενόψει της επερχόμενης τουριστικής σεζόν. Πρέπει να πάρω τα απαραίτητα μέτρα στο κατάλυμα, γιατί παίρνουν πολύ σοβαρά τον κορωνοϊό εδώ. Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά χάρηκαν πολύ που με είδαν να έρχομαι. Όλοι ήθελαν να μάθουν από πού ήρθα και τι έκανα. Στη συνέχεια, μέτρησαν τη θερμοκρασία μου. Πρέπει να εισαγάγουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Απ’ ό,τι έχω δει, η άφιξη των Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο για τους Έλληνες, γιατί είναι πολύ προσεκτικοί εδώ».

View this post on Instagram

Shadowed on arrival in Athens this evening!

A post shared by Stanley Johnson (@stanleyjohnson) on

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλα τα ΣΧΟΛΙΑ – ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με πληροφορίες από iefimerida.gr

Και …κλάμα οι Τούρκοι: Τους αδικεί, ισχυρίζονται, η Ε.Ε., επειδή τους έβαλε στη μαύρη λίστα του τουρισμού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: