Ο κ.Τσίπρας πήρε αγκαλιά τον κ. Παππά, δείχνει ότι ήταν όλα σε γνώση του, λέει ο Πέτσας

File photo: Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας , μιλά κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας, μέσω ΚΥΠΕ




Για «παρακράτος το οποίο είχε να κάνει με παραδικαστικά κυκλώματα, με προσπάθεια άλωσης των ΜΜΕ και προσπάθεια δημιουργίας ενός καθεστώτος, επί των ημερών της διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα», έκανε λόγο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

«Κι αυτά προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία μια ομάδα ανθρώπων, η οποία κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αγωνία του κόσμου μέσα στην οικονομική κρίση και να πάρει την εξουσία και ήθελε να παραμείνει σ’ αυτή με κάθε τρόπο. Μια πολύ βαθιά πληγή στη διάκριση των εξουσιών και στη Δημοκρατία μας. Και αυτό είναι το ζήτημα, το οποίο πρέπει να μας απασχολήσει, ώστε η ενίσχυση των θεσμών να είναι τέτοια, που να μην ξαναδούμε τέτοιες προσπάθειες», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Πρόσθεσε επίσης πως «αυτή τη στιγμή είναι στη Δικαιοσύνη το ζήτημα. Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές επιλογές, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η υπόθεση θα διερευνηθεί μέχρι τέλους».

Ακόμη ότι «είχε μια ευκαιρία ο κ. Τσίπρας -κατ’ επανάληψη του είχαμε ζητήσει τις τελευταίες εβδομάδες- να αποπέμψει τον κ. Παππά, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, προκειμένου να δείξει ότι δεν τον ακουμπά αυτό το ζήτημα. Αντιθέτως, παίρνοντας αγκαλιά χθες τον κ. Παππά, δείχνει ότι όλα ήταν σε γνώση του. Επομένως προσπαθεί να έχει μια διάχυση ευθύνης στο κόμμα του και στην παράταξή του, προκειμένου να προστατευθεί, όχι μονο ο κ. Παππάς, που ήταν ο στενότερος συνεργάτης του, αλλά ενδεχομένως και ο ίδιος».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Θεοδωρικάκος: Όποιος με συκοφαντεί θα ηττηθεί πολιτικά, θα υποστεί νομικές συνέπειες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: