Ο κ.Τσίπρας να εξηγήσει σήμερα στον ελληνικό λαό τι γινόταν στο κατά τον Παππά “μαγαζί”

File Photo: Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο “μαγαζί”, όπως έλεγε ο Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων αδιανόητων πληροφορήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι Έλληνες».

Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών – ακολουθώντας με διαφορών ωρών και στην ίδια γραμμή -τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη ο οποίος είχε κάνει λόγο για “ηθική υποχρέωση” Τσίπρα να τοποθετηθεί “ρητά” στην υπόθεση Καλογρίτσα.

«Εγείρονται μείζονος σημασίας ζητήματα που αφορούν τον σεβασμό των θεσμών και τη διάκριση των εξουσιών στον τόπο μας. Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για τις εικονικές συμβάσεις; Δεν ήξερε τίποτα για εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια; Δεν ήξερε τίποτα για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ; Η σιωπή του διευρύνει το πολιτικό κατηγορητήριο στη συνείδηση των πολιτών», πρόθεσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ο Γεραπετρίτης καλεί τον Τσίπρα να τοποθετηθεί καθαρά στην υπόθεση Καλογρίτσα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: