Ο Μπενζεμά απαντά σε ερωτήσεις φιλάθλων: Με τί δεν θα άλλαζε τους 4 τίτλους CL, με τη Ρεάλ

File Photo: Σχετικά με τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει, ο Μπενζεμά τόνισε: «Είναι περίπλοκο. Έχω παίξει με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κακά, ο Ραούλ, ο Σέρχιο Ράμος… Δεν μπορώ να επιλέξω έναν.»




Ο Καρίμ Μπενζεμά, απαντώντας σε ερωτήσεις φιλάθλων μέσω του καναλιού του στο YouTube, ξεκαθάρισε ότι δεν θα άλλαζε τους τέσσερις τίτλους Champions League που κατέκτησε με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Παγκόσμιο τίτλο που κατέκτησε η Γαλλία το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

  • Ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός, βρίσκεται εκτός εθνικής ομάδας από το 2015, λόγω της φερόμενης εμπλοκής σε περίπτωση εκβιασμού του συμπατριώτη τoυ, παίκτη του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά.

«Δεν θα τα άλλαζα με κανέναν τρόπο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ είπε επίσης ότι δεν θα μετανιώσει τίποτα κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Σχετικά με τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει, τόνισε: «Είναι περίπλοκο. Έχω παίξει με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κακά, ο Ραούλ, ο Σέρχιο Ράμος… Δεν μπορώ να επιλέξω έναν.»

Τη θέση του στο παιχνίδι: «Δεν ορίζω ποτέ τον εαυτό μου ως 9, 10 ή 11. Είμαι ποδοσφαιριστής και προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος στον κόσμο.»

  • Τη «Χρυσή Μπάλα»: «Φυσικά και σκέφτομαι να την κερδίσω. Από την παιδική μου ηλικία, αλλά δεν είναι κάτι που με τρελαίνει κάθε μέρα. Είναι πάντα μια πρόκληση αν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.»

Τον καλύτερο αμυντικό: «Δεν υπάρχει ένας, υπάρχουν δύο. Ο Σέρχιο Ράμος και ο Βαράν, όταν τους αντιμετωπίζω στην προπόνηση.»

Με ποιους παίκτες θα ήθελε να αγωνιστεί: «Είναι εύκολο. Ρονάλντο, το «φαινόμενο» και Ζιντάν.»

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Black Lives Matter»: Γιούτα Τζαζ και Πέλικανς σχεδιάζουν να γονατίσουν κατά τον εθνικό ύμνο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: