O Άλεξ Αντετοκούνμπο νέο μέλος στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

Ο Acting CEO του ΟΠΑΠ Γιαν Κάρας, ο ΟΠΑΠ Champion Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο Φωτογραφία ΟΠΑΠ




Με ιδιαίτερη χαρά ο ΟΠΑΠ υποδέχεται στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions τον Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Ο νεαρός αθλητής μπάσκετ της Ισπανικής ομάδας Μούρθια είναι το ενδέκατο μέλος του χορηγικού προγράμματος ΟΠΑΠ Champions, το οποίο υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών.

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε, την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, όπου τον υποδέχθηκε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, και υπέγραψε το συμβόλαιο για τη συμμετοχή του στους ΟΠΑΠ Champions.

O Acting CEO του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, μια από τις κύριες πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ για τον αθλητισμό. Οι ΟΠΑΠ Champions είναι μια οικογένεια. Δεν είναι απλά ένα χορηγικό πρόγραμμα. Προωθεί τις αξίες ενός αληθινού πρωταθλητή: το ευ αγωνίζεσθαι, το πάθος, τη σκληρή δουλειά και την επιμονή. Αυτές οι αξίες εμπνέουν την κοινωνία – και ιδιαίτερα τη νέα γενιά».

Από την πλευρά του, ο νέος ΟΠΑΠ Champion, Άλεξ Αντετοκούνμπο, σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω και εγώ στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions. Είναι σημαντικό για όλους εμάς τους νέους αθλητές να έχουμε υποστήριξη από χορηγούς όπως ο ΟΠΑΠ, που πάντα στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και βοηθάει τους νέους να εξελιχθούν και να πετύχουν τους στόχους τους. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ, που είδαν σε μένα κάτι ιδιαίτερο και με επέλεξαν για να γίνω ΟΠΑΠ Champion. Εύχομαι με τη δουλειά και τις επιδόσεις μου να τους δικαιώσω».

Το χορηγικό πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ξεκίνησε το 2018, εστιάζει στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού, υποστηρίζοντας συνολικά έντεκα αθλητές από διαφορετικά ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στηρίζει και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Σκοπός των ΟΠΑΠ Champions είναι να εμπνεύσουν την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, καθώς και για τους συμμετέχοντες αθλητές είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο www.opapchampions.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: