Νίκη τίτλου πέτυχε η Ρεάλ στο «Σαν Μαμές»: Κέρδισε με 0-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ο Γάλλος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Karim Benzema (C) αγωνίζεται για τη μπάλα με τον Dani Garcia (L) και τον Inigo Martinez της Athletic Bilbao κατά τη διάρκεια του Ισπανικού αγώνα ποδοσφαίρου LaLiga μεταξύ της Athletic Bilbao και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο San Mames, στο Μπιλμπάο, στις 5 Ιουλίου 2020. EPA, LUIS TEJIDOReal




Σπουδαία νίκη που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου πέτυχε σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια καυτή έδρα, το «Σαν Μαμές» της Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-1), στο πλαίσιο της 34ης ημέρας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της «βασίλισσας», Σέρχιο Ράμος, «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Βάσκων και με πέναλτι στο 73ο λεπτό χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του, αυξάνοντας τη διαφορά στους επτά βαθμούς από την Μπαρτσελόνα, η οποία θα έχει απόψε δύσκολο έργο στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Επί της ουσίας, αν η διαφορά παραμείνει στους τέσσερις βαθμούς (πολύ περισσότερο αν αυξηθεί), η Ρεάλ είναι απίθανο να χάσει το πρωτάθλημα, καθώς θα πρέπει να «στραβοπατήσει» δύο φορές στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν, που δεν έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας (Αλαβές και Βιγιαρεάλ εντός, Γρανάδα και Λεγανές εκτός).

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συμφώνησε να μείνει στο Κατάρ ο Τσάβι: Δεν θα αναλάβει προπονητής της Μπαρτσελόνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: