«Μπορούμε να πετύχουμε ωραιότερα πράγματα στην Ευρώπη» δήλωσε ο Μαρτίνς

File Photo: Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ο Ολυμπιακός θα δώσει τη μεγάλη ρεβάνς για τους «16» του Europa League με τη Γουλβς στο «Μολινό», στις 6 Αυγούστου, όπως όρισε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/07) η UEFA, κυνηγώντας ένα σκορ που θα του επιτρέψει να περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μετά το 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» τον περασμένο Μάρτιο.

Εάν οι «ερυθρόλευκοι», κάνουν ακόμη μία μεγάλη υπέρβαση και προκριθούν θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ρόμα-Σεβίλλη στις 11 Αυγούστου στο «MSV Arena» της Γερμανίας (22:00), ενώ αν φτάσουν ως τον ημιτελικό, θα παίξουν στις 16 Αυγούστου στο «Stadium KOLN» (22:00).

Απ’ την πλευρά του πάντως, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος για την περίοδο 2019/20, Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV, κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ωστόσο, πως με σκληρή δουλειά όλα μπορούν να συμβούν:

«Είναι πάρα πολύ πρώιμο να συζητάμε γι’ αυτές τις κληρώσεις. Είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους.

Πρώτα τη Γουλβς στην έδρα της, όπου δεν έχουμε το πλεονέκτημα, και στη συνέχεια τη Ρόμα που είναι στην πρώτη τετράδα του ιταλικού πρωταθλήματος ή τη Σεβίλλη που έχει κερδίσει τα περισσότερα τρόπαια του Europa League. Eίναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατον. Με σκληρή δουλειά και πίστη στην ομάδα μας, όλα είναι πιθανά να συμβούν. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε για το αν είναι «παγίδα» να κοιτάζει ο Ολυμπιακός το Final-8 αυτή την στιγμή:

«Μέχρι στιγμής έχουμε αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους και έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε. Έχουμε να περάσουμε ένα μεγάλο εμπόδιο, αλλά αν τα καταφέρουμε, τότε τα πάντα είναι πιθανά. Θέλω να τονίσω σ’ αυτό το σημείο, πως όλοι στα αποδυτήρια πιστεύουμε πως μπορούμε να καταφέρουμε καλύτερα και ωραιότερα πράγματα απ’ όσα έχουμε πετύχει έως τώρα στην Ευρώπη. Θεωρητικά, όταν τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ, έχει το πλεονέκτημα η αδύναμη ομάδα.

Διότι μία μεγάλη ομάδα είναι πιθανό να έχει μία κακή μέρα, αλλά δύσκολο να έχει δύο άσχημες. Όμως, όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει να πιστεύουμε πραγματικά στη δουλειά που έχουμε κάνει γιατί μέχρι στιγμής έχουμε περάσει επτά νοκ άουτ από το περασμένο καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ανατροπή: Το CAS επέστρεψε τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ-Στην Επιτροπή Εφέσεων η υπόθεση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: