Μητσοτάκης με την Βουλγάρα ΥΠΕΞ: Να αντλούμε σωστά διδάγματα από την Ιστορία

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Βουλγαρίας Εκατερίνα Ζαχαρίεβα στο Μέγαρο Μαξίμου , Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Συνάντηση με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Βουλγαρίας Εκατερίνα Ζαχάριοβα (Ekaterina Zaharieva) είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, οι διασυνοριακές διελεύσεις και οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο. Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η επίσκεψη της κ. Ζαχάριοβα επαναβεβαιώνει τούς πολύ ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στις δύο χώρες.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι απαντώντας σε σχόλιο της κ. Ζαχάριοβα -ότι Βουλγαρία και Ελλάδα αποτελούν παράδειγμα για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί το δύσκολο παρελθόν και να υπάρξει συνεργασία- ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό να αντλούμε τα σωστά διδάγματα από την Ιστορία και να την αντιλαμβανόμαστε ως γέφυρα προς το μέλλον.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Πήγε διήμερο με στρατιωτικό ελικόπτερο σε Αντίπαρο και Επίδαυρο ο κ.Μητσοτάκης;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: