Λονδρέζικη υπόθεση ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας: Πάνω από 200 επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

File Photo: Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. EPA, ANDY RAIN




Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα αύριο (19:30) στο Wembley. Δύο ομάδες του Λονδίνου, η Άρσεναλ και η Τσέλσι, έχουν προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου και διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Πρώτη σε κατακτήσεις είναι η Άρσεναλ με 13 κύπελλα, 1 περισσότερο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τρίτη είναι η Τσέλσι με 8 κύπελλα, όσα έχει και η Τότεναμ.

Η Άρσεναλ μόνο αν κατακτήσει το κύπελλο θα παίξει στην Ευρώπη στη νέα σεζόν. Η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League και αν στεφθεί κυπελλούχος θα στείλει στο Europa League τη Γουλβς, η οποία τερμάτισε στην έβδομη θέση στο πρωτάθλημα.

  • Οι δύο φιναλίστ βρέθηκαν αντιμέτωπες σε τελικό και πριν από ένα χρόνο. Η Τσέλσι κέρδισε με 4-1 την Άρσεναλ στον τελικό του Europa League. Τελευταία φορά αναμετρήθηκαν σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας το 2017. Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-1 και σήκωσε το κύπελλο.

Κατάκτηση του τροπαίου και σκορ οποιαδήποτε στιγμή

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

  • Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην κατάκτηση του τροπαίου, τη μέθοδο κατάκτησης, το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τις συνολικές κάρτες, την κόκκινη κάρτα, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Τέσσερις προωθητικές ενέργειες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ, «Στο Παρά 1», «Boost 13», «Boost Νίκης». Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας προσφέρεται και το «2-0 & Έληξε».

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Κουπόνι για τα κόρνερ με επιλεγμένους αγώνες

Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε και ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ με τα πιο σπουδαία παιχνίδια από σήμερα έως την Πέμπτη.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα κόρνερ, στις ακόλουθες επιλογές: Νικητής των κόρνερ, Over/Under 8,5 κόρνερ, Over/Under 9,5 κόρνερ και Over/Under 10,5 κόρνερ.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Ο Πάνος Βόγλης αναλύει το ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: