Και τρίτο καραβάκι στα νερά του Θερμαϊκού: Από Θεσσαλονίκη για Περαία, Νέους Επιβάτες

File photo: amna_news
Το «Karavaki Άγιος Γεώργιος» για έβδομη συνεχόμενη χρονιά βάζει πλώρη από την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις ακτές της Περαίας και και των Νέων Επιβατών. Είναι το τρίτο καραβάκι που προστίθεται στα δρομολόγια του Θερμαϊκού.

«Υποδεχόμαστε, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τους πιστούς μας φίλους, δίνοντας τους την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να δροσίζονται καθημερινά στις κοντινές, υπέροχες παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, απολαμβάνοντας τη διαδρομή, παρέα με το θαλασσινό αγέρι, τους γλάρους, τα χαριτωμένα δελφίνια και το χάδι του ήλιου», δηλώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Karavaki Thessaloniki Cruises» Νίκος Τσαμασλής, εξηγώντας πως λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας υγιεινής για την ασφάλεια του προσωπικού και των επιβατών.

Οι αναχωρήσεις με το συγκεκριμένο καραβάκι είναι καθημερινές, με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και προορισμό τις παραλίες της Περαίας, των Νέων Επιβατών και αντίστροφα.

Συγκεκριμένα, από Θεσσαλονίκη οι ώρες αναχώρησης είναι: 09.30, 12.00, 14.30, 17.00, 19.15. Αντίστοιχα, από Περαία/ Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι: 10.45, 13.15, 15.45, 18.05, 20.25.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Υποβρύχιος “Ρομπέν των… βυθών”: 13χρονος απ’ την Ξάνθη βγάζει τα πλαστικά στη φόρα [photos]

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal