«Καθάρισε» ο Σαλάχ για τη Λίβερπουλ: Έβαλε τα δυο από τα τρία γκολ στην έδρα της Μπράιτον

Ο Μπράιτον Νταν Μπέρν (Λ) σε δράση εναντίον του Μοχάμεντ Σάλαχ (Ρ) της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον και Λίβερπουλ FC στο Μπράιτον της Βρετανίας, 08 Ιουλίου 2020. EPA, Cath Ivill




Με δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, η Λίβερπουλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 3-1, πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη της μετά τη συντριβή που είχε γνωρίσει από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο» μέσα σε διάστημα τριών λεπτών στο ξεκίνημα του ματς, όταν προηγήθηκαν με 2-0 και παρότι οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 45΄, κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη τους με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Αιγύπτιου επιθετικού.

Συνήλθε άμεσα η Μάντσεστερ Σίτι μετά το «χαστούκι» που δέχτηκε από την Σαουθάμπτον και διέλυσε με 5-0 την «αδιάφορη» βαθμολογικά, Νιουκάστλ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Η «σεμνή τελετή» στο «Ετιχαντ» είχε (ουσιαστικά) τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο, όταν οι «πολίτες» προηγήθηκαν πολύ νωρίς με 2-0 και στη συνέχεια έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας σε μία ακόμη ευρεία επικράτηση.

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία του Νησιού έχασε η Γουέστ Χαμ, η οποία γνώρισε ήττα-σοκ στο Λονδίνο από από την Μπέρνλι με 0-1. Τα «σφυριά» θα περιμένουν, πλέον, τα αποτελέσματα των Άστον Βίλα και Μπόρνμουθ (παίζουν την Πέμπτη 9/7), για να μάθουν εάν θα απειληθούν ακόμη περισσότερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι με το «διπλό» στο «Ολυμπιακό Στάδιο» της βρετανικής πρωτεύουσας μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, Γουλβς, γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Μετά το 0-2 από την Άρσεναλ, ηττήθηκε απόψε και από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν» με 1-0, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρις στο γκολ του Ίγκαν.

Η ενδεκάδα της Γουλβς: Πατρίσιο, Σάις, Κόαντι, Μπολί, Τζόνι, Μουτίνιο, Νέβες, Ντόχερτι, Ζότα, Χιμένες, Τραορέ (79΄ Ντεντόνκερ).

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της Τούμπας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Έχασε πολύτιμο βαθμό ο Δικέφαλος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: