«Καθάρισε» και το τοπικό ντέρμπι η Γιουβέντους: Νίκησε με 4-1 την Τορίνο

Ο Adrien Rabiot (C) της Juventus σε δράση κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Torino, στις 4 Ιουλίου 2020. EPA, ALESSANDRO DI MARCO




Ακόμη ένα βήμα για τη διατήρηση του τίτλου της στη Serie A έκανε η Γιουβέντους, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του τοπικού ντέρμπι με την Τορίνο.

Οι «μπιανκονέρι» επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα με 4-1, διατήρησαν το απόλυτο νικών μετά την επανέναρξη και -προσωρινά τουλάχιστον- αποσπάστηκαν επτά βαθμούς από τη δεύτερη Λάτσιο, η οποία υποδέχεται το βράδυ (22:45) τη Μίλαν.

Το γκολ του Ντιμπάλα μόλις στο 3ο λεπτό διευκόλυνε το έργο των παικτών του Μαουρίτσιο Σάρι, με τον Κουαδράδο στο 29΄ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ.

Ο Μπελότι μείωσε με πέναλτι στην εκπνοή του ημιχρόνου, ένα γκολ του Βέρντι στο 50΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με απευθείας φάουλ στο 61΄ «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς, πριν το αυτογκόλ του Τζίτζι (87΄) που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι το σημερινό ντέρμπι ήταν ιστορικό για τον Τζίτζι Μπουφόν, που αγωνίστηκε βασικός και έφτασε τις 648 εμφανίσεις στην Serie A, ξεπερνώντας στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Πάολο Μαλντίνι.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μόλις 14 παίκτες θα έχει στη διάθεσή του ο Μίχαελ Ένινγκ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: