Kατευθείαν στη “φυλακή” στέλνει τους πάντες ο Ερντογάν στη Monopoly του Ενές Καντέρ [photo]

File Photo: Ο παίκτης της Boston Celtic, Enes Kanter (Δ) προσπαθεί να μπλοκάρει εναντίον του παίκτη της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Steven Adams (Α) στον αγώνα παιχνιδιού μπάσκετ NBA στο Chesapeake Energy Arena στην Οκλαχόμα Σίτι, Οκλαχόμα, ΗΠΑ, 09 Φεβρουαρίου 2020. . EPA/LARRY W. SMITH SHUTT




Στη Monopoly του άσου του ΝΒΑ Ενές Καντέρ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στέλνει κατευθείαν τους πάντες στη φυλακή!

Όπως αναφέρει το ethnos.gr o Τούρκος ΝΒΑer παρουσίασε τη δική του εκδοχή του δημοφιλούς παιχνιδιού συνεχίζοντας την κόντρα του με τον Τούρκο πρόεδρο.

Κι ενώ το ΝΒΑ –ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ετοιμάζεται για το τζάμπολ μετά την πανδημία του κορωναϊού και οι αθλητές προσπαθούν να συνηθίσουν τις συνθήκες στη «φούσκα» του Ορλάντο, ο Ενές Καντέρ δεν χαρίστηκε αποφάσισε πάντως να συνεχίσει την κόντρα του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και να τον τρολάρει ακόμη περισσότερο.

Ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς παρουσίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη δική του εκδοχή του γνωστού παιχνιδιού Monopoly, όπου όλα τα κουτάκια, σε οδηγούν στη φυλακή!
«Το μόνο παιχνίδι που πήρα μαζί μου στο Ορλάντο για το ΝΒΑ Bubble είναι μία τούρκικη Monopoly» σχολίασε σαρκαστικά ο Καντέρ, που πρόσφατα είχε επιτεθεί ξανά στον Ερντογάν για την μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ο Ερντογάν θα οδηγήσει τον διάλογο (αν ποτέ ξεκινήσει) σε αποτυχία για να επανέλθει στο Καστελόριζο…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: