Είμαι αθώος λέει ο Παπαγγελόπουλος: Εμπλέκει Τουρκία, Αγιά Σοφιά, οικονομία

File photo: Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Έντονη ήταν η αντίδραση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδίδει η ΝΔ, στο πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής.

Σε δήλωση του, ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρεται σε «πρωτοφανή, παράνομη και κατάπτυστη πολιτική δίωξη σε βάρος ενός αθώου», κατηγορεί την πλειοψηφία για «ολοκλήρωση του ευτελισμού του Συντάγματος, κάθε έννοιας νομιμότητας και της αποστολής της ως κορυφαίας κοινοβουλευτικής διαδικασίας.».

«Τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα του παλαιού πολιτικού συστήματος, η φοβική μάλλον ανύπαρκτη αντίδραση της σημερινής κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις, με αποκορύφωμα τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, η επερχόμενη οικονομική καταστροφή και η διαφαινόμενη παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος δεν πρόκειται να συγκαλυφθούν από την πρωτοφανή, παράνομη και κατάπτυστη πολιτική δίωξη σε βάρος ενός αθώου.» καταλήγει ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Ολόκληρη η δήλωση Παπαγγελόπουλου

Η πλειοψηφία της προκαταρκτικής επιτροπής ολοκλήρωσε τον ευτελισμό του Συντάγματος, κάθε έννοιας νομιμότητας και της αποστολής της ως κορυφαίας κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Αγνόησε για να αποκρύψει τα πορίσματα των Αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου .

Προφανώς τρέμει την ανεπάρκεια του πορίσματος Ζαχαρή, σε σύγκριση με το πόρισμα Σοφουλάκη.

Κατά πάσα πιθανότητα τα πορίσματα επιβεβαιώνουν τον εκβιασμό, που είχε προαναγγείλει φιλοκυβερνητική εφημερίδα και υπέστη ο κ. Ζαχαρής.

Δεν αποκλείεται να αποκαλύπτουν και τον εκβιαστή του κ. Ζαχαρή.

Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αρνήθηκε να μου χορηγήσει αντίγραφα των πορισμάτων των κ.κ. Ζαχαρή και Σοφουλάκη χωρίς μέχρις στιγμής να μου αιτιολογήσει την άρνησή της.

Τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα του παλαιού πολιτικού συστήματος, η φοβική μάλλον ανύπαρκτη αντίδραση της σημερινής κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις, με αποκορύφωμα τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, η επερχόμενη οικονομική καταστροφή και η διαφαινόμενη παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος δεν πρόκειται να συγκαλυφθούν από την πρωτοφανή, παράνομη και κατάπτυστη πολιτική δίωξη σε βάρος ενός αθώου.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Σε ειδικό δικαστήριο με 8 βαρύτατες κατηγορίες ο Παπαγγελόπουλος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: