Η Σαουθάμπτον «προσγείωσε» τη Μάντσεστερ Σίτι: Τη νίκησε με 1-0 με γκολ του Άνταμς

Ο προπονητής της Σαουθάμπτον Ράλφ Χασενουέτλ (Γ) πανηγυρίζει με παίκτες μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Σαουθάμπτον FC και Μάντσεστερ Σίτι στο Σαουθάμπτον της Βρετανίας, 05 Ιουλίου 2020. EPA, Cath Ivill, NMC




Ένα απίθανο γκολ του Τσε Άνταμς (είδε εκτός θέσης τον Έντερσον και τον «κρέμασε» από απόσταση 40μ.), η αστοχία των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα και μερικές σπουδαίες επεμβάσεις του Άλεξ ΜακΚάρθι, χάρισαν στη Σαουθάμπτον τη νίκη με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι, στην τελευταία σημερινή αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Οι «σίτιζενς», που προέρχονταν από το θριαμβευτικό 4-0 επί της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ, βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ (16΄), στη συνέχεια πίεσαν ασφυκτικά, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Η πιο χαρακτηριστική φάση του αγώνα ήταν εκείνη του 32ου λεπτού, όταν ο ΜακΚάρθι απέκρουσε αρχικά το σουτ του Στέρλινγκ, στην επαναφορά ο Φερναντίνιο «σημάδεψε» το δοκάρι και στη συνέχεια ο ΜακΚάρθι «έβγαλε» και την κεφαλιά του Νταβίντ Σίλβα.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πέρασε με ευκολία από το “Κλεάνθης Βικελίδης” η ΑΕΚ: Νίκησε τον Άρη με 1-4

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: