Η Ουντινέζε με ανατροπή ανέβαλε τη «στέψη» της Γιουβέντους: Την κέρδισε με 2-1

Ο Stefano Okaka (L) της Udinese και ο Daniele Rugani σε δράση κατά τη διάρκεια του ιταλικού αγώνα ποδοσφαίρου Serie A Udinese Calcio εναντίον της Juventus FC στο γήπεδο Friuli – Dacia Arena στο Udine της Ιταλίας, 23 Ιουλίου 2020. EPA, GABRIELE MENIS




Για ένα ημίχρονο η Γιουβέντους κρατούσε αυτό που ήθελε (προβάδισμα 1-0) στο «Φρίουλι» κόντρα στην Ουντινέζε κι ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει (και μαθηματικά) το 9ο συνεχόμενο σκουντέτο της.

Τα παιχνίδια ωστόσο, διαρκούν δύο ημίχρονα και η ομάδα του Ούντινε φρόντισε να «χαλάσει» τη γιορτή της «Μεγάλης Κυρίας», με μία εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Νεστορόφσκι με κεφαλιά στο 52′ και ο Φοφανά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έφεραν τα… πάνω κάτω στο ματς και το γκολ του Ντε Λιχτ από το 42′, δεν αποδείχθηκε εντέλει αρκετό για τη «Γιούβε».

Η Γιουβέντους, ούσα στο +6 από τη δεύτερη Αταλάντα, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A, θα χρειαστεί πλέον έναν βαθμό στον αγώνα της Κυριακής (26/07) με τη Σαμπντόρια, για να «σφραγίσει» (και) τον εφετινό τίτλο στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Δεν δεχόμαστε καμία πίεση για να μην διεξαχθεί ο τελικός λέει η ΕΠΟ: Απάντηση του Ολυμπιακού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: