Η επισκόπηση των κυπριακών εφημερίδων της Δευτέρας: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι

FILE PHOTO: Πρωτοσέλιδα κυπριακών εφημερίδων. ΚΥΠΕ




Οι ανησυχίες για τυχόν νέα έξαρση του κορωνοϊού, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΓεΣΥ και η τουρκική προκλητικότητα είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του κυπριακού Τύπου.

Η εφημερίδα “Αλήθεια” αφιερώνει το πρωτοσέλιδο της στο ΓεΣΥ επιλέγοντας τον τίτλο “Το ΓεΣΥ αιμορραγεί”!. Αναφέρει ότι σοβαρές προεκτάσεις προσλαμβάνει η αποκάλυψη της για απόφαση του ΟΑΥ να επιβάλει οροφή στους ασθενείς που θα μπορούν να δέχονται ημερησίως από σήμερα οι συμβεβλημένοι με το ΓεΣΥ ειδικοί ιατροί. Σε άλλο θέμα ενημερώνει ότι “Έρχεται επιτέλους το ΤΑΕΠ για παιδιά!”, θίγοντας το θέμα του σχεδιασμού για δημιουργία τμήματος ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών για παιδιά στο χώρο του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η εφημερίδα “Πολίτης” τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδο της “Έδειξε δόντια η γενική χαλάρωση”, το οποίο αναφέρεται στην αυξητική τάση των εγχώριων μεταδόσεων covid 19, την ίδια ώρα που σημαντικό τμήμα της κοινωνίας ρέπει προς τον εφησυχασμό και έχει εγκαταλείψει κάθε μέτρο αυτοπροστασίας, όπως σημειώνει. Σε άλλο θέμα, αναφέρει ότι η Υπουργός Δικαιοσύνης και η ηγεσία της Αστυνομίας ζητούν αυστηρότερη εφαρμογή των περιορισμών που έχουν απομείνει.

Ο “Φιλελεύθερος” αναδεικνύει στο πρωτοσέλιδο του που φέρει τον τίτλο “Τουρκικά παιγνίδια”, την τουρκική προκλητικότητα, σημειώνοντας ωστόσο ότι τις τελευταίες ώρες καταγράφονται κινήσεις εκτόνωσης της έντασης και σταδιακή απόσυρση δυνάμεων. Γράφει ωστόσο ότι παραμένει σε επιφυλακή ο ελληνικός στρατός. Σε άλλο θέμα, η εφημερίδα φιλοξενεί ρεπορτάζ για τα φράγματα επισημαίνοντας ότι διαθέτουν πληρότητα νερού άνω του 90%.

Η “Χαραυγή” αφιερώνει κι αυτή το πρώτο της θέμα στην πανδημία, τιτλοφορώντας το “Ανησυχία για την έκταση του ιού στην κοινότητα”. Σημειώνει ότι λόγω της αύξησης των κρουσμάτων θα διεξαχθεί έρευνα σε όλες τις επαρχίες με 3000 δείγματα, ενώ δίνεται έμφαση στη Λεμεσό. Σε άλλο θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι αύριο Τρίτη αναμένεται να ψηφιστεί η ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τα MEDIA

ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Η επισκόπηση των κυπριακών εφημερίδων της Κυριακής: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: