Η Αγγελοπούλου ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πορεία του “Ελλάδα 2021”

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Δ) συνομιλεί με την πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (Α) κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε νωρίτερα σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και ενημερώθηκε για την πορεία οργάνωσης των εκδηλώσεων για το επετειακό έτος 2021.

  • Η κ. Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στην πληθώρα προτάσεων που έχουν ήδη υποβληθεί προς την Επιτροπή, από πόλεις, περιοχές και θεσμούς της χώρας καθώς και από φορείς εκτός Ελλάδας. Παρουσίασε τις μεγάλες συμβολικές επετειακές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στη χώρα τον Μάρτιο του 2021, πολλές με διεθνή χαρακτήρα. Επίσης, υπογράμμισε τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του εθελοντισμού στους εορτασμούς της επετείου.
  • Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε για τη σφαιρική ενημέρωση και υποσχέθηκε τη στήριξή της για την επιτυχία των προσπαθειών της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και γενικότερα των εορτασμών του επετειακού έτους, παρά τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία. Εξέφρασε, επίσης, τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων για ένα επιτυχημένο 2021.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Γεώργιος Μυλωνάκης καθώς και ο Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής της Επιτροπής Μάρτον Σίμιτσεκ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα
Δ.Κατσιμεντέ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης για πανδημία: Μας βοήθησε να ξεσκεπάσουμε τις αδυναμίες του ΕΣΥ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: