Εσείς βανδαλίζετε, εμείς καθαρίζουμε: Σε χρόνο μηδέν καθαρές οι ζαρντινιέρες του Περιπάτου της Αθήνας [video, photos]

Συνεργεία του δήμου της Αθήνας έχει αποκαταστήσει τις ζημιές σε ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου , Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020. Διαδηλωτές μετα το πέρας πορείας στο κέντρο της Αθήνας έγραψε συνθήματα σε ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας




Σε χρόνο μηδέν τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων καθάρισαν τις ζαρντινιέρες στην Οδό Πανεπιστημίου οι οποίες έγιναν χθες το βράδυ στόχος μπαχαλάκηδων οι οποίοι, άφησαν την υπογραφή τους, γράφοντας με μαύρο σπρέι το σύνθημα “μπάχαλο παντού”.

Ο Δήμος είχε κάνει γνωστό από την ημέρα που τοποθετήθηκαν οι ζαρντινιέρες  ότι έχουν ειδική αντιγκραφίτι κατασκευή, δηλαδή ο καθαρισμός τους είναι εξαιρετικά εύκολος…

Την απάντησή του στους βανδαλισμούς έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχοςΑθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη “επαναστατική” πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου. Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ.

Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν», έγραψε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, ενώ συνόδευσε την δημοσίευσή του με βίντεο που δείχνει τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου να σβήνουν με χαρακτηριστική άνεση τα συνθήματα από τις ζαρντινιέρες.

 

HJ

Οι ζαρντινιέρες του Περιπάτου της Αθήνας έγιναν στόχος… μπαχαλάκηδων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: