Επιτέλους ο κ. Τραμπ δίνει το καλό παράδειγμα στους πολίτες: Φόρεσε δημόσια τη μάσκα του

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φόρεσε μάσκα κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο Walter Reed National Military Medical Center, στην πόλη Μπεθέστα του Μέριλαντ. EPA, CHRIS KLEPONIS / POOL




Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φορώντας μάσκα, πραγματοποίησε επίσκεψη σε τραυματίες στρατιώτες, αλλά και πολίτες, στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο του Γουόλτερ Ριντ το Σάββατο. Μετά από μήνες άρνησης να φορέσει δημόσια τη μάσκα, τελικά ο κ. Τραμπ το έπραξε σήμερα.

«Πιθανότατα θα έχω μάσκα αν πρέπει να το ξέρετε. Πιθανότατα θα έχω μάσκα. Νομίζω ότι όταν βρισκόμαστε σε νοσοκομείο, ειδικά σε αυτό το συγκεκριμένο περιβάλλον, όπου μιλάμε σε πολλούς στρατιώτες, με ανθρώπους που κάποιοι μόλις βγήκαν από τα χειρουργεία… Νομίζω ότι είναι υπέροχο να φοράς μάσκα. Ποτέ δεν ήμουν εναντίον της μάσκας, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου και τόπου», δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους πριν από την επίσκεψή του.

Η απόφαση του Προέδρου Τραμπ να φορέσει μάσκα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο ιατρικό κέντρο της Μπεθέστα, ήταν έκπληξη για τους δημοσιογράφους, που γνώριζαν ότι αρνείται να τη φορά δημόσια.

Σύμφωνα με το καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η συμφωνία του Τραμπ να φορέσει μάσκα δημόσια ήταν αποτέλεσμα εκκλήσεων των βοηθών του, που τον κάλεσαν να δώσει το καλό παράδειγμα για τους υποστηρικτές του. Έτσι φόρεσε μάσκα στην επίσκεψη του στο νοσοκομείο όπου συνάντησε βετεράνους πολέμων και ασθενείς από τον κορωναϊό.

Ο πρόεδρος Τραμπ έσωσε ακόμα ένα φίλο του: Έβγαλε από τη φυλακή τον Ρότζερ Στόουν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: