Έντεκα νέα κρούσματα από τον κορωναϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο: Ένας θάνατος

File Photo: Φωτογραφία από ελέγχους για Covid 19 στον Προμαχώνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΩΛΙΔΗΣ
Έντεκα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου COVID -19 ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, εκ των οποίων τα 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 4.012 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 54.7% είναι άνδρες.

Από τα έντεκα επιπλέον κρούσματα που δηλώθηκαν σήμερα: δυο κρούσματα καταγράφηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, τρία είναι εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, τρία κρούσματα αφορούν στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, δύο κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής και ένα στην περιφερειακή ενότητα Καρπάθου .

Από το σύνολο των 4.012 κρουσμάτων, 1.112 (27.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 2.051 (51.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Ένας ασθενής με COVID-19 έχασε την ζωή του, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 195 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 12 (83.3% άνδρες).

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ήθελε να συσκοτίσει την υπόθεση στο Μάτι υποστηρίζει ο επιπυραγός Λιότσιος

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal