Εύκολα νίκησε ο Ολυμπιακός την Ομόνοια με 3-0 στην τελική «πρόβα» για τη Γουλβς

File Photo: Πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague από τον Ολυμπιακό. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Απόλυτα πετυχημένη ήταν η τελευταία, «πρόβα» του Ολυμπιακού, πριν από τη μεγάλη ρεβάνς με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League (6/8), με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν επί της Ομόνοιας με 3-0, σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, έδειξε σε μεγάλο βαθμό τις σκέψεις του για το μεγάλο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα στο «Μολινό», παρατάσσοντας στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού με την κυπριακή ομάδα, το σχήμα που έχει στο μυαλό του για τη ρεβάνς.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Σα, με τους Γκασπάρ και Τσιμίκα στα δύο άκρα της άμυνας (ο Ελαμπντελαουί είχε μυϊκές ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες κι έκανε ατομικό πρόγραμμα). Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Μπα και Σισέ, με δεδομένο ότι ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος για τη ρεβάνς, ενώ στα χαφ πήραν θέση οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά. Στο δεξιό άκρο έπαιξε ο Βαλμπουενά, στο αριστερό ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ-Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 42′ με τον Καμαρά και στην εκπνοή του ημιχρόνου σημείωσε και δεύτερο γκολ με απευθείας φάουλ του Βαλμπουενά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Ραντζέλοβιτς έδωσε ακόμη μεγαλύτερη επιθετικότητα στους «ερυθρόλευκους» που σημείωσαν και τρίτο τέρμα με τον Σέρβο εξτρέμ στο 54′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64′ Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74′ Κίκο), Γκόμες (64′ Κούσουλος), Γκόμεθ (78′ Σάββα), Μποτεάκ (74′ Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74′ Ντάρμπισιρ).

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ο Παπασταθόπουλος δεν θα φύγει από την Άρσεναλ δήλωσε ο μάνατζερ του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: