Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λαιμός: Καταγόταν από τις Οινούσσες, έζησε στο Λονδίνο

File Photo: Στις 17 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια που θα συνδέουν τη Μυτιλήνη με τη Σμύρνη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ




Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λαιμός ο οποίος καταγόταν από τις Οινούσσες και ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής του έζησε στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο ethnos.gr o εφοπλιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η κηδεία του έγινε την Παρασκευή, 24 Ιουλίου, και τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο εκπλιπών υπήρξε προσωπικός φίλος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ και εστεμμένων γαλαζοαίματων.

Σύμφωνα με το protothema.gr το ζεύγος Λαιμού ήταν εκ των ελαχίστων Ελλήνων που ήταν καλεσμένο στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, το 2011, στο φημισμένο αβαείο του Ουέστμινστερ. Λέγεται χαρακτηριστικά ότι στην πολυτελέστατη κατοικία του ζεύγους Λαιμού στην αριστοκρατική περιοχή Knightsbridge του Λονδίνου δεν δίνονταν μόνο επίσημα δείπνα, γκαλά και δεξιώσεις, αλλά οι πόρτες της έπαυλης ήταν πάντα ανοιχτές για όποιον Έλληνα χρειαζόταν βοήθεια.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τη ΔΙΑΣΠΟΡΑ

Με πληροφορίες από το ethnos.gr και protothema.gr
Αθήνα, Ελλάδα

Αυστραλία: Πέντε ομογενείς ηλικιωμένοι νεκροί από κορωναϊό-75 θετικοί σε ένα γηροκομείο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: