Δεν καταγράφηκαν κρούσματα κορωναϊού την Πέμπτη στην Κύπρο σύμφωνα με τις Αρχές

Μηδενικά κρούσματα Covid-19 μετά από 1.019 εξετάσεις. ΚΥΠΕ




Μηδενικά κρούσματα σε σύνολο 1,019 διαγνωστικών εξετάσεων ανακοίνωσαν σήμερα οι κυπριακές αρχές, με το σύνολο των θετικών περιστατικών από τις αρχές Μαρτίου, οπόταν εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα της νόσου, να διατηρείται στα 999.

Παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας ασθενής με τη νόσο COVID-19 σε σταθερή κλινική κατάσταση.

Όσον αφορά τις διαγνώσεις, ολοκληρώθηκαν 179 εξετάσεις από το πρόγραμμα ελέγχου 10,000 εργαζομένων που επαναδραστηριοποιήθηκαν κατά τη β’ και γ’ φάση της στρατηγικής για σταδιακή άρση των περιορισμών, 21 διαγνώσεις από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ διεκπεραιώθηκαν 385 εξετάσεις από δείγματα που λήφθηκαν από ιδιωτική πρωτοβουλία.

Επίσης ολοκληρώθηκαν 30 εργαστηριακές διαγνώσεις από τα δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών και επαναπατρισθέντων, 259 εξετάσεις ολοκληρώθηκαν από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων, ενώ διεκπεραιώθηκαν 145 εργαστηριακές εξετάσεις από τα δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος παραπομπών από Προσωπικούς Ιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

 

Αυστηρή στάση της ΕΕ έναντι της Τουρκίας, ζήτησε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης από τον Μισέλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: