Δεν δεχόμαστε καμία πίεση για να μην διεξαχθεί ο τελικός λέει η ΕΠΟ: Απάντηση του Ολυμπιακού

Πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague από τον Ολυμπιακό από τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική των play off της Superleague στο γήπεδο Καραϊσκάκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Σε επίσημη ανακοίνωση της το απόγευμα της Πέμπτης (23/07), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, απάντησε στη μεσημεριανή τοποθέτηση του γ’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά σε ραδιοφωνικό σταθμό, πως «…η ΕΠΟ δέχεται πιέσει για τη μη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστα Καραπαπά, διευκρινίζει ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη διάρκεια της επικοινωνίας των τελευταίων ημερών, του προέδρου της κ. Ευάγγελου Γραμμένου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε αναφορά σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο κ. Γραμμένος, αντιθέτως, με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού αποτελεί θέμα της προσεχούς συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, βάσει και της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο.».

Νωρίτερα, ο Κώστας Καραπαπάς σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, είχε τονίσει μεταξύ άλλων:

«Επικοινωνήσαμε με τον Γραμμένο, που ηγείται του ελληνικού ποδοσφαίρου και μας είπε ότι πιστεύω πως έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά δεν μπορώ να τον ορίσω επειδή δέχομαι πιέσεις. Να βγει και να μας πει, ποιος είναι αυτός που είναι πιο σημαντικός από τους ποδοσφαιριστές και το επίσημο όργανό τους, από τη FIFA και την UEFA, από την άποψη του Γραμμένου, αν αυτή έχει από τις Αρχές;

Στείλαμε επίσημο έγγραφο και είπαμε ότι παίζουμε ΟΑΚΑ και όπου θέλουν, αρκεί να γίνει ο τελικός, αλλά να γίνουν όλα με μια λογική χρονική σειρά. Ώστε να μην διαλύσουμε τα πάντα, διότι αν είναι να παίξουμε 30 Αυγούστου, γιατί να μην παίξουμε και 30 Νοεμβρίου; Ούτως ή άλλως θα είναι άλλα τα ρόστερ».

Ολυμπιακός: «Να παραιτηθεί ο κ. Γραμμένος, αφού δεν μπορεί να διοικήσει το ποδόσφαιρο»

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία απάντησε στην τοποθέτηση του γ’ αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, περί πιέσεων προς την ομοσπονδία, για να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ακολούθησε η απάντηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, η οποία σε δική της, επίσημη ανακοίνωση καλεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο να παραιτηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Κατανοούμε την απολύτως δυσχερή θέση του κυρίου Γραμμένου να ομολογήσει “την άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος”. Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε τόσα πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε η απόδειξη να είναι απόλυτα εύκολη. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί».

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

«ΟΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά»: Και επίσημα το όνομα του νέου “σπιτιού” της ΑΕΚ [photos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: