Ας το επαναλάβουμε: Οι γνώμες και τα σχόλια στην ιστοσελίδα μας ΔΕΝ λογοκρίνονται ποτέ…




ΣΧΟΛΙΟ HELLAS JOURNAL

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως: Σε τούτη την ιστοσελίδα, την Hellas Journal όλοι γράφουν την άποψή τους ελεύθερα Το έχουμε πει πολλές φορές, αλλά δυστυχώς πρέπει να το επισημάνουμε ακόμη μία.

Στη Hellas Journal, όλοι, δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι, είναι ελεύθεροι να γράψουν την άποψή τους ελεύθερα, χωρίς να τους αλλάξουμε ούτε ένα κόμμα, αρκεί να την υπογράφουν. Η άποψή τους δεσμεύει τους ίδιους, είτε αυτό αρέσει σε ορισμένους είτε όχι. Ο μόνος όρος είναι να ΜΗΝ βρίζουν.

Το λέμε αυτό, με αφορμή τα σχόλια ένθεν κακείθεν που κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα κάθε φορά που δημοσιεύεται μια άποψη αιχμηρή, η οποία δεν αρέσει άλλοτε στους μπλέ, άλλοτε στους πράσινους και άλλοτε στους κόκκινους.

Η Hellas Journal δεν έχει παρωπίδες και δεν φορά κομματικά γυαλιά. Το μοναδικό αδιαπραγμάτευτο ζήτημα, που είναι πάνω από όλους μας είναι τα εθνικά θέματα της Ελλάδας και της Κύπρου, η Πατρίδα. Τίποτε άλλο. Εδώ δεν γίνεται καμία έκπτωση.

  • Ας μην κουράζονται λοιπόν τα κάθε είδους και χρώματος trolls τα οποία προσπαθούν κατά περίπτωση να μας κατατάξουν, να μας λοιδορήσουν και να μας μειώσουν. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη βασική αρχή της Δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας.

Αυτό πάντως που με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά είναι το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα, μετά από όσα έχουν συμβεί, ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία κυριαρχούν στον δημόσιο βίο. Και ευθύνονται αρκετοί πολιτικοί, διότι ενισχύουν αυτά τα trolls.

Κανείς δεν θέλει να ακούσει τα επιχειρήματα του άλλου, να τα σεβαστεί και να απαντήσει. Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Ούτε για τους πολίτες, ούτε για τη Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα.

HELLAS JOURNAL

Αν λέει αλήθεια το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για “ουδέτερη στάση” στη Λιβύη, τότε ο Τσαβούσογλου ψεύδεται…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: