Αποστασία χαρακτηρίζει το ΔΗΚΟ την απόφαση 5 στελεχών να εγκαταλείψουν το κόμμα

File Photo: Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος. ΚΥΠΕ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝIΩΤΗΣ




Η απόφαση των πέντε στελεχών να εγκαταλείψουν το ΔΗΚΟ «και να προδώσουν τον κόσμο του κόμματος, που τους ανέδειξε και τους στήριζε για τόσα χρόνια, είναι μια προκλητική πράξη αποστασίας», αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το ΔΗΚΟ.

«Ως συνήθως, οι αποστάτες εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς αυτών που υπονομεύουν διαχρονικά το ΔΗΚΟ, ενοχλημένοι από την ορθότητα των θέσεων του Κόμματος και από την επιμονή του για διεκδικητική πολιτική στο Κυπριακό και για προστασία της μεσαίας τάξης», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι ο χρόνος της αποστασίας, στο μέσο των απειλών και ενεργειών της Τουρκίας και της πανδημικής οικονομικής κρίσης, αλλά και παραμονές της εκλογικής μάχης στην Αγλαντζιά, φανερώνει ότι η αποστασία εξυπηρετεί μόνο όσους πολεμούν το ΔΗΚΟ και αφήνει εκτεθειμένους τους αποστάτες, τόσο στα μάτια των ΔΗΚΟικών, όσο και στα μάτια ολόκληρης της κοινωνίας.

«Αυτό που οι αποστάτες ξέχασαν, είναι ότι το ΔΗΚΟ είναι ο κόσμος του, οι αρχές του, οι θέσεις του. Όσο το υπονομεύουν, δυναμώνει. Όσο το πολεμούν, νικά», καταλήγει το ΔΗΚΟ, στην ανακοίνωση του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Συνέδριο Κυπρίων της Διασποράς: Τουρκική παραβατικότητα στο επίκεντρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: