Απόσταση… 100.000 Ευρώ έχει ο Παναθηναϊκός με τον Σένκεφελντ για επέκταση συνεργασίας

Οι παίκτες του ΠΑΟ Μπαρτ Σενκεφέλντ (Α) και Χουάν Χοσέ Περέα (Δ) πανηγυρίζουν για γκολ της ομάδας τους. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Απόσταση και δη σημαντική, έβγαλε (σε πρώτη φάση) ο αρχικός κύκλος διαπραγμάτευσης του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Μπαρτ Σένκεφελντ, για την επέκταση της συνεργασίας τους, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), προ ημερών υπήρξε νέα επαφή (μετά την πρώτη, διερευνητική συζήτηση που έγινε πριν από περίπου 20 μέρες) ανάμεσα στον Τσάβι Ρόκα και τον Ολλανδό ατζέντη του 28χρονου στόπερ, με τους «πράσινους» να προτείνουν στον 28χρονο στόπερ, συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, με αυξημένες απολαβές κατά 25%. Δηλαδή αύξηση των αποδοχών τους στις 250.000 Ευρώ μαζί με μία σειρά από ικανοποιητικά μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Η πλευρά του παίκτη ωστόσο, αξιώνει ένα υψηλότερο συμβόλαιο, ζητώντας (σε πρώτη φάση) κοντά στις 350.000 Ευρώ σε ετήσια βάση. Ως εκ τούτου, υπάρχει μία διαφορά (σε «καθαρές» απολαβές) περίπου 100.000 Ευρώ το χρόνο, ήτοι 300.000 Ευρώ για την τριετία, που «φρενάρει» επί του παρόντος το θέμα. Παρόλα αυτά, υπάρχει διάθεση κι από τις δύο πλευρές για να «γεφυρώσουν» την απόσταση που τις χωρίζει.

Συμφωνήθηκε μάλιστα, να τα ξαναπούν πολύ πιο αναλυτικά (και με αντιπροτάσεις), αμέσως μετά το τέλος των ελληνικών play-offs. Ήτοι από τις 20 Ιουλίου κι έπειτα, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σοκαρίστηκα ότι αντιμετώπισα ρατσισμό στην Ελλάδα, λέει ο Ουντέζε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: