Απολογία για τη συμπεριφορά του από το βήμα της Βουλής έκανε ο βουλευτής Μάρκου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μάρκου μιλάει από το βήμα στην Ολομέλεια της Βουλής, Τρίτη 28 Ιουλίου 2020. Πραγματοποιήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Εκσυγχρονισμός της ιδιωτικής εκπαίδευσης και άλλες επείγουσες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων». ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Τη λύπη του εξέφρασε δημόσια από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, για τη συμπεριφορά του, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, των πορισμάτων της Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση και να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Λυπάμαι και απολογούμαι γιατί έχασα την ψυχραιμία μου όταν με είπαν διαπλεκόμενο. Δε προχώρησα σε απρεπείς εκφράσεις, οι χειρονομίες μου έδωσαν αφορμή για ερμηνείες που δεν ήταν στην πρόθεση μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρκου με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Δένδιας: Θετική εξέλιξη η ανακοίνωση της Τουρκίας, αλλά προϋπόθεση για τον διάλογο ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: