Άπαντες στην αποστολή του Ολυμπιακού στο ματς με ΑΕΚ: Ακολουθεί … φιέστα για το 45ο

File photo: Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει αύριο (19/7, 20:00) κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τις υποχρεώσεις του στη Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Δεδομένου ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο, μετά τον αγώνα με τον «Δικέφαλο» θα ακολουθήσει η φιέστα για το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Γι’ αυτό το λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα και τους 30 ποδοσφαιριστές της ομάδας, ακόμη και αυτούς που δεν μπορούν να αγωνιστούν, όπως ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος υπέστη τον Φεβρουάριο ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ συγκροτείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Καρέρα: Δεν με αφορά το θέμα της ένστασης, η ΑΕΚ έχει μπροστά της δυο “τελικούς”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: