Ανακοίνωσε Μπάρκα η Σέλτικ: Ευχές από ΑΕΚ για ακόμη καλύτερη συνέχεια στην καριέρα του

Ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας μπλοκάρει την μπάλα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν την έναρξη αγώνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ




Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε σχεδόν ταυτόχρονα με την Σέλτικ την παραχώρηση του διεθνή τερματοφύλακα, Βασίλη Μπάρκα, στο σύλλογο της Σκωτίας.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2016 και στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ μέτρησε 111 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ήταν στέλεχος της ομάδας, που κατέκτησε το πρωτάθλημα και έφτασε έως τους «32» του UEFA Europa League τη σεζόν 2017-18, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο συμμετείχε μαζί της στους ομίλους του UEFA Champions League» αναφέρει η σχετική ανακοίνωσαη της Ένωσης, που δεν παραλείπει να του εκφράσει τις ευχές της για καλή συνέχεια στην καριέρα του.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την οικογένεια της ΑΕΚ στον Βασίλη Μπάρκα μαζί με τις πιο θερμές ευχές όλων μας για επιτυχημένη καριέρα και ακόμα καλύτερη συνέχεια σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, όπως είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της Σκωτίας με 132 χρόνια ιστορίας».

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Kατευθείαν στη “φυλακή” στέλνει τους πάντες ο Ερντογάν στη Monopoly του Ενές Καντέρ [photo]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: