Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Βερολίνο: Επτά τραυματίες – συνέλαβαν τον οδηγό

Οι αστυνομικοί ερευνούν τον τόπο μπροστά από το σιδηροδρομικό σταθμό «Bahnhof Zoologischer Garten» μετά από ατύχημα στην πλατεία Hardenbergplatz στο δυτικό κέντρο της πόλης στο Βερολίνο της Γερμανίας, 26 Ιουλίου 2020. EPA / HAYOUNG JEON




Πάνω σε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στη στάση του τρένου στο Βερολίνο έπεσε αυτοκίνητο σήμερα το πρωί τραυματίζοντας επτά άτομα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία κι όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ethnos.gr υπάρχουν επτά τραυματίες, ένας εκ των οποίων είναι σοβαρά τραυματισμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το περιστατικό έγινε στο Hardenbergplatz στον ζωολογικό κήπο του Bahnhof.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε πάνω στους ανθρώπους γύρω στις 7:20 το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα η BILD μεταδίδει ότι 55 πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, όπως επίσης και διασωστικό ελικόπτερο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Η Αστυνομία του Βερολίνου ανέφερε στο twitter πως ο οδηγός συνελήφθη, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που είχε παγιδευτεί κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου και οι διασώστες προσπαθούσαν να τον σώσουν. Τα κίνητρα του περιστατικού ερευνώνται.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τον ΚΟΣΜΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες από ethnos.gr και άλλες πηγές
Βερολίνο, Γερμανία

Περισσότερα από 16 εκατομμύρια τα κρούσματα παγκοσμίως, σύμφωνα με το AFP

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: