Το παγωμένο χαμόγελο της Μελάνια τα “λέει όλα”… Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου [video]

Το βίντεο έχει γίνει viral και ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου. Photo via Youtube
Με συνοδεία… στρατού μετακινείται πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος χθες βρέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, στο Πάρκο Λαφαγιέτ, που βρίσκεται απέναντι από τον Λευκό Οίκο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τις τελευταίες μέρες των επεισοδίων, δείχνει μια ιδιαίτερη λατρεία προς την θρησκεία. Αυτή τη φορά, στο θρησκευτικό μνημείο τον συνόδευσε και η Μελάνια Τραμπ. Το προεδρικό ζεύγος, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’. Είχε προηγηθεί των προηγούμενη μέρα η επίσκεψη του στον Άγιο Ιωάννη και αυτή τη φορά υπό τη συνοδεία ολόκληρου στρατού, προκαλώντας την οργή από τους θρησκευτικούς ηγέτες.

Όπως γράφει το Έθνος, ποζάροντας στους φωτογράφους, για τις καθιερωμένες φωτογραφίες, η Μελάνια Τραμπ, φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου φαινόταν εντελώς ανέκφραστη.

Ο Ντόναλτ Τραμπ, του οποίου η δημόσια εικόνα έχει ζημιωθεί και προσπαθεί με τέτοιες δημόσιες εμφανίσεις, να σώσε τη δημοτικότητα του, βλέποντας την σύζυγό του να μην χαμογελάει όπως κάνει εκείνος, φαίνεται να της ζητάει,«διακριτικά» να χαμογελάσει προς τους φωτογράφους. Εκείνη φαίνεται να εισακούει την παρότρυνσή του και στο τέλος φαίνεται ένα παγωμένο χαμόγελο μόνο για μερικά δευτερόλεπτα.

Το βίντεο έχει γίνει viral και ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Αγωγή κατά του Τραμπ για το διάταγμα για τα social media: Ξεκάθαρα εκδικητική απόφαση, λέει το CDT

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal