Τα νεύρα του Αναστασιάδη με την Ελίζαμπεθ και οι πιέσεις δημοσιογράφων στο γενικό εισαγγελέα!

File Photo: Με την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Elizabeth Spehar, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Διακρίνονται επίσης ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κ. Πρόδρομος Προδρόμου. CNA, STAVROS KONIOTIS




Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, τα έχει πάρει στο κρανίο με τους εκπροσώπους του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στην Κύπρο.

Βεβαίως άργησε πολύ και θα μπορούσε να διαμαρτυρηθεί για πιο σοβαρά ζητήματα, αλλά τα άφηνε όλα να πέφτουν κάτω, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο να τον έχουν υποβιβάσει σε ηγέτη της ελληνοκυπριακής κοινότητας. Έβαλε τα δάκτυλά του και έβγαλε τα μάτια του, που λέει και ο σοφός λαός.

Απέστειλε επιστολή, αναφέρει ο η εφημερίδα Φιλελεύθερος, στην Ειδική Αντιπρόσωπο του κ. Γκουτέρες, την κ. Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, για την απαράδεκτη στάση της Ειρηνευτικής Δύναμης στο μείζον ζήτημα των οδοφραγμάτων. Βεβαίως δεν αναφέρει τη λέξη προκλητική, που είναι, αλλά ομιλεί για μη αντικειμενική στάση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Έτσι, δεν γίνεται δουλειά κ. Πρόεδρε και φέρετε την ευθύνη. Διότι εμπιστευθήκατε και τον κατοχική ηγέτη, αλλά και την κ. Σπέχαρ.

Αν δεν γνωρίζατε… Γιατί δεν ρωτούσατε. Και όπως πάντα αρνούμαι να υπεισέλθω στα θέλω του καθενός, και στις συμπάθειές του. Αλλά η κ. Σπέχαρ, έπρεπε να είναι ανεξάρτητος μεσολαβητής και να μην επηρεάζεται.

Δεν είναι ανεξάρτητη, και θα έπρεπε η Κυπριακή Δημοκρατία να της ζητήσει να αποχωρήσει. Έχει προκαλέσει τεράστια ζημία στην Κύπρο και στους Ελληνοκύπριους.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: «Είναι γεγονός ότι η διαφθορά και η διαπλοκή απλώνει τα πλοκάμια της σχεδόν σε όλο το δημόσιο τομέα», ομολόγησε ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης. Και αναφερόμενος σε μία από τις υποθέσεις που αντιμετώπισε είπε ότι του «ασκήθηκαν σε όλα τα στάδια, αφόρητες πιέσεις στον Γενικό Εισαγγελέα από πλειάδα προσώπων. Πολιτικών, νομικών, δημοσιογράφων». Δημοσιογράφων κ. Γενικέ Εισαγγελέα; Και ποιοι είναι αυτοί; Η Ένωση Συντακτών Κύπρου ακούει;

ΜΙΧ. ΙΓΝ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Ελληνισμού απαιτούν ενιαίο αμυντικό χώρο Ελλάδας-Κύπρου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: