Στις 5 Ιουλίου θα επανεκκινήσει η Φόρμουλα Ένα: Χωρίς απονομές και σαμπάνιες

File Photo: Γκραν πρι στην Ολλανδία μόμο με θεατές , δηλώνουν που διοργανωτές. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ (amnanews.gr)




Η σεζόν του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα, που δεν ξεκίνησε λόγω της πανδημίας, θα επανεκκινήσει στις 5 Ιουλίου στην Αυστρία, στην πίστα Red Bull.

Σύμφωνα με την εκτελεστική επιτροπή του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν συνολικά οκτώ γκραν πρι, χωρίς παρουσία θεατών, στην Ευρώπη έως το Σεπτέμβριο.

Πάντως οι αγώνες θα είναι διαφορετικοί, λόγω της πανδημίας, καθώς απαγορεύτηκαν οι παραδοσιακές απονομές κυπέλλων και οι σαμπάνιες για τους νικητές.

Ο αθλητικός διευθυντής της Φόρμουλα Ενα, Ρος Μπρον, ξεκαθάρισε πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν θα υπάρξει η καθιερωμένη διαδικασία βράβευσης των οδηγών στο βάθρο των νικητών:

«Εξετάζουμε να κάνουμε μετά τον αγώνα κάτι, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει απονομή κυπέλλων, αφού δεν γίνεται να έχουμε κάποιον πολύ κοντά, που θα παραδίδει τα κύπελλα. Όμως έχουμε επεξεργαστεί κάτι και έχουμε σχέδια και διαδικασίες.

Θα δούμε, πώς θα μπορέσουμε να τα υλοποιήσουμε αυτά για την τηλεόραση», τόνισε σχετικά ο Μπρον, ο οποίος συμπλήρωσε πως επίσης θα απαγορευτεί η παρέλαση των οδηγών την ημέρα του αγώνα.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τέλος από την Παρί Σεν Ζερμέν Καβάνι και Σίλβα: Το επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: