Στην Ελλάδα άλλη μία σπουδαία διεθνής διοργάνωση: Το παγκόσμιο Youth στην κατηγορία RSX

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων περιορισμού εξαπλωσης της Covid-19, η Ισπανία δεν μπορεί να ανταποκριθεί γι’ αυτόν τον αγώνα κι έτσι η διεθνής κλάση αποφάσισε αυτή η σπουδαία διοργάνωση να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας ταυτόχρονα με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών, γυναικών καιYouth το διάστημα 22-28 Νοεμβρίου 2020. Photo EPA via APE-MPE
Ακόμη μία σπουδαία διεθνή διοργάνωση, ανατέθηκε στην Ελλάδα. Πρόκειται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Youth της κατηγορίας RSX το οποίο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην πόλη Κάντιθ της Ισπανίας, από 23 έως 29 Αυγούστου.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων περιορισμού εξαπλωσης της Covid-19, η Ισπανία δεν μπορεί να ανταποκριθεί γι’ αυτόν τον αγώνα κι έτσι η διεθνής κλάση αποφάσισε αυτή η σπουδαία διοργάνωση να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας ταυτόχρονα με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών, γυναικών καιYouth το διάστημα 22-28 Νοεμβρίου 2020.

  • Η ΕΙΟ ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμη να διοργανώσει οποιονδήποτε αγώνα, δεδομένου ότι διαθέτει τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» και απάντησε θετικά στη διεθνή κλάση RSX. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα υγείας με πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Στο μεταξύ, εκπρόσωποι περισσοτέρων από 35 σωματείων, έλαβαν μέρος στο διαδικτυακό σεμινάριο για το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ομοσπονδίας που εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ και πρέπει να τηρείται πιστά από τους ομίλους για προπονήσεις και αγώνες.

Η παρουσίαση του σεμιναρίου έγινε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ από τον πρόεδρο του Ι.Ο Χανίων Τάσο Νικολάου, ο οποίος είναι χειρουργός οδοντίατρος και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΕΙΟ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο Τσιτσιπάς στην Eurovision με την Ελλάδα; Αυτό είναι το όνειρό μου, λέει και αρχίζει να τραγουδά

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required