Στην εκστρατεία του Gucci για τη μείωση παραγωγής απορριμμάτων Τζέιν Φόντα και Nas X

Η διαφημιστική εκστρατεία σχεδιασμένη από τον Αλεσάντρο Μικέλε, διευθυντή δημιουργικού του ιταλικού οίκου με τίτλο «Gucci Off The Grid» παρουσιάζει την πρώτη συλλογή της πρωτοβουλίας Circular Lines, η οποία έχει στόχο την ελαχιστοποίηση της χρήσης πρώτων υλών και μείωσης της παραγωγής απορριμμάτων. Photo EPA via APE-MPE




Η Τζέιν Φόντα και ο Lil Nas X είναι μεταξύ των προσώπων που διαφημίζουν τη νέα βιώσιμη σειρά ενδυμάτων Gucci από ανακυκλωμένες, οργανικές, βιολογικές ύλες.

Η διαφημιστική εκστρατεία σχεδιασμένη από τον Αλεσάντρο Μικέλε, διευθυντή δημιουργικού του ιταλικού οίκου με τίτλο «Gucci Off The Grid» παρουσιάζει την πρώτη συλλογή της πρωτοβουλίας Circular Lines, η οποία έχει στόχο την ελαχιστοποίηση της χρήσης πρώτων υλών και μείωσης της παραγωγής απορριμμάτων.

  • Ζητήστε οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σας να επενδύσουν σε υποδομές καθαρής ενέργειας. Οικονομολόγοι σε όλο τον κόσμο συμφωνούν ότι είναι η κορυφαία επένδυση που μπορούμε να κάνουμε, τόσο από την άποψη των κλιματικών πλεονεκτημάτων όσο και με το υψηλότερο κίνητρο τόνωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν πρέπει να δημιουργηθούν τόσες πολλές θέσεις εργασίας , αναφέρει η Τζέιν Φόντα. Η 82χρονη συνελήφθη πολλές φορές τους τελευταίους μήνες στο πλαίσιο των διαδηλώσεων Fire Drill Fridays για την αλλαγή του κλίματος.

Η εκστρατεία προσπαθεί επίσης να υποστηρίξει «τα δικαιώματα των ανθρώπων και να υπερασπιστεί την ένταξη και τον σεβασμό».

Στη διαφημιστική καμπάνια, την οποία επιμελήθηκε ο Αμερικανός σκηνοθέτης, Χάρμονι Κόριν πρωταγωνιστούν η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέιν Φόντα, ο Αμερικανός ράπερ Lil Nas X, ο Βρετανός περιβαλλοντολόγος Ντέιβιντ ντε Ρόθτσάιλντ, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια King Princess και ο Ιάπωνας «Samurai Guitarist» Miyavi με σκηνικό σαν δεντρόσπιτο στο Σέντραλ Παρκ στη Νέα Υόρκη όπου φυτεύουν σπόρους.

Η σειρά ενδυμάτων είναι από ανακυκλωμένο νήμα από πολυεστέρα και η κύρια ύλη υφάσματος είναι 100% αναγεννημένο νάιλον κατασκευασμένο από απορρίμματα πριν και μετά την κατανάλωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Κ.Γ.

Χειμαρρώδης ο Boy George για τις παγκόσμιες διαμαρτυρίες και τον εκφοβισμό στο διαδίκτυο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: