Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη ο Περέα: Ξεπέρασε τη θλάση που υπέστη στο δικέφαλο

File Photo: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Μετά από ένα διάστημα, όπου μετρούσε μόνο… απώλειες και παίκτες που προετοιμάζονται να αποχωρήσουν μετά την 30ή Ιουνίου, ο Γιώργος Δώνης είδε στην προπόνηση της Τρίτης (23/06) να σβήνεται ένα όνομα από του απουσιολόγιό του.

Αυτό του Χοσέ Περέα, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση στο δικέφαλο που υπέστη την 1η Ιουνίου κι έβγαλε όλο το πρόγραμμα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητικού τιμ, ενόψει του σαββατιάτικου (27/06) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία (στο συγκεκριμένο γκρουπ συμμετείχε και ο Γιόχανσον), ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπεκ, Πούγγουρας, ενώ οι Νατζ, Νούνες έκαναν θεραπεία. Ο δε Ινσούα, που έχει ζητήσει συγνώμη από τον Αθανασακόπουλο, για το «επεισόδιο» στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (κλώτσησε με δύναμη πάνω στα νεύρα του μία μπάλα πάνω του), έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο Δώνης δεν μίλησε στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας, αφουγκραζόμενος το «βαρύ» κλίμα που επικρατεί στα «πράσινα» αποδυτήρια μετά την ήττα με… κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό κι άφησε να περάσει και η σημερινή μέρα, για να «καθαρίσουν» άπαντες το μυαλό τους.

Το πιο πιθανό είναι να τους κάνει μία συνολική ομιλία στην προπόνηση της Πέμπτης (25/06), προσπαθώντας να τους δώσει κίνητρα για τα επτά ματς που απομένουν ως το φινάλε των πλέι-οφ, που εξελίσσονται σε μία άκρως ψυχοφθόρα διαδικασία για τους «πράσινους».

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: