Σήκωσαν στα χέρια τον Δώνη οι “Πράσινοι”: Συγκινητικές στιγμές κατά τον αποχαιρετισμό [video]

Στο βίντεο που δημιούργησε η πράσινη ΠΑΕ, υπάρχουν στιγμές συναισθηματικά φορτισμένες από την τελευταία ημέρα του Χρήστου Δώνη στο Κορωπί αλλά και η ομιλία του Έλληνα χαφ προς τους συμπαίκτες του. Photo via Youtube




Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Χρήστο Δώνη, με ένα πολύ όμορφο βίντεο από την τελευταία μέρα του Έλληνα χαφ στο «Γ. Καλαφάτης».

Στο βίντεο που δημιούργησε η πράσινη ΠΑΕ, υπάρχουν στιγμές συναισθηματικά φορτισμένες από την τελευταία ημέρα του Χρήστου Δώνη στο Κορωπί αλλά και η ομιλία του Έλληνα χαφ προς τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, τους είπε «Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς για τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Σίγουρα είναι δύσκολο γιατί φεύγω μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα αλλά νομίζω ότι ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια κάναμε μεγάλη προσπάθεια και μας άξιζε κάτι καλύτερο τη φετινή χρονιά. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω να τα ξαναπούμε».

Με τη σειρά της η πράσινη ΠΑΕ τον αποχαιρέτησε γράφοντας στους λογαριασμούς της στα social media «Ώρα αποχαιρετισμού σήμερα για τον Χρήστο Δώνη. Ο Χρήστος ολοκλήρωσε τη θητεία του στο Τριφύλλι μετά από 12 χρόνια (μ’ εκείνο το διάλειμμα 1,5 έτους με δανεισμούς σε Λουγκάνο, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή), με 137 συμμετοχές και 6 γκολ. Εις το επανιδείν!».

Ο Ελληνας μέσος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο τριφύλλι και άπαντες του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του, ενώ το αξιοσημείωτο ήταν ότι οι πράσινοι τον έπιασαν και τον πέταξαν στον αέρα προσπαθώντας να ελαφρύνουν λίγο το κλίμα μια και ο Δώνης ήταν εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά στο «αντίο» του στον Παναθηναϊκό.

Δείτε το βίντεο του PAO TV:

Με πληροφορίες από sdna.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Έφτασε η ώρα του πρώτου τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το Champions League

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: