Σχέδιο δράσης κόντρα στις τουρκικές ενέργειες για την Αμμόχωστο συζήτησαν ΥΠΕΞ και δήμος

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη με αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου. Photo via ΚΥΠΕ




Η αντιμετώπιση των ενεργειών της Τουρκίας και του κατοχικού καθεστώτος σε ό,τι αφορά το θέμα του εποικισμού της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου ήταν το θέμα που απασχόλησε σημερινή συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, με αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου, με επικεφαλής τον Δήμαρχό της Σίμο Ιωάννου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, οι δυο πλευρές συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για εκπόνηση κοινού σχεδίου δράσης για αποτροπή των τετελεσμένων στο νησί.

“Συζητήθηκαν οι χειρισμοί των συνεχόμενων προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας και των εγκάθετων της στην Κύπρο αναφορικά με τον εποικισμό της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου. Οι δυο πλευρές συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για εκπόνηση κοινού σχεδίου δράσης για αποτροπή των τετελεσμένων στο νησί. Ο Δήμος Αμμοχώστου θα είναι σε θέση να ενημερώσει τους δημότες του μόλις καταρτιστεί το σχετικό πρόγραμμα ενεργειών σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται, στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΣΥ Κωστάκης Χατζηκακού, ο Αντιδήμαρχος και εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Χρύσανθος Ζαννέττος, ο εκπρόσωπος της Αλληλεγγύης Ανδρέας Μορφίτης και η Αν.Δημοτική Γραμματέας Μαριλένα Μανώλη.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΚΥΠΡΟ

ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Αλλαγή σκυτάλης στη Γενική Εισαγγελία της Κύπρου: Ο Κληρίδης παρέδωσε σε Σαββίδη-Αγγελίδη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: