Προσοχή με την προβοκάτσια στα τζαμιά της Κύπρου: Ο Ερντογάν αναζητεί δικαιολογίες για να κτυπήσει…

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Προειδοποιήσαμε και χθες για το θέμα της προβοκάτσιας αναφορικά με τα μουσουλμανικά τζαμιά στη Λεμεσό και στη Λάρνακα. Ήδη ο Ταγίπ Ερντογάν μίλησε για το θέμα. Το εκμεταλλεύεται και αυτό μας προβληματίζει…

Ρωτούσαμε: Ποιος τοποθέτησε τη βυζαντινή σημαία στο τζαμί της Λάρνακας; Πράξη επικίνδυνου εθνικιστή ή τουρκική προβοκάτσια;

Ούτε και σήμερα μπορούμε να δώσουμε την απάντηση. Αλλά θυμίζουμε ότι η Τουρκία χρησιμοποίησε παρόμοιες προβοκάτσιες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών για να εξαπολύσει επιθέσεις στην Κύπρο.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ κ. ΓΚΟΥΜΑ που δημοσιεύουμε: Η φωτογραφία πίσω απότον Αττίλα είναι πραγματική, είναι απο συλημένη ορθόδοξη εκκλησία στα κατεχόμενα.

Λοιπόν, πρίν μας πιάσει υστερία για μιά σημαία που έβαλαν κάποιοι πάνω σε ένα τζαμί (που ήταν πριν ναός) θα έπρεπε να ξέρουμε ότι το τζαμί αυτό δεν ήταν ούτε συλημένο ούτε καταστρεμένο αλλά είχε πρόσφατα συντηρηθεί… Σε αντιθέση με τις περισσότερες εκκλησίες στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, που είναι καταστρεμένες βάση σκοπιμότητας….

Οπότε ο κ. Τάκης Χατζηδημητρίου, ένα από τους χειρότερους εθνικιστές της Κύπρου, που τώρα εξελίχθηκε σε μέγα υποστηρικτή της μπασταρδεμένης …επανένωσης, ας κλείσει το στόμα του και ας περιμένει να μάθουμε από επίσημα χείλη ποιος έκανε την προσβοκάτσια. Διότι περί προβοκάτσιας πρόκειται.

Όποιος/όποιοι και αν είναι, εμείς θα τον/τους καταδικάσουμε. Εθνικιστές δικοί μας ή Τούρκοι, πρέπει να ξεμπροστιαστούν και να  καταδικαστούν διότι παίζουν με την τύχη της Κύπρου.

HELLAS JOURNAL

Οι ισλαμιστές της Τουρκίας εκμεταλλεύονται το περιστατικό στη Λάρνακα: Τουρκική προβοκάτσια ή εθνικιστική βλακεία;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: