Προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο: Διαψεύδει ο Λοβέρδος ότι συνταξίδευσε με τον Αγγελή

File Photo: Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Δεν έχω ταξιδέψει από Βιέννη προς Αθήνα το 2018 και το 2019, δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.

Αυτό, με επιστολή του προς τον πρόεδρο και τα μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, με την επιστολή του, εκφράζει την έκπληξή του για το ότι η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, στο υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεων προς τους Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, αναφέρει ότι εκείνος (Α. Λοβέρδος) συνταξίδευσε σε αεροπορική πτήση από Βιέννη προς Αθήνα με τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή. Ο κ. Λοβέρδος χαρακτηρίζει απολύτως ψευδή την αναφορά και την αποδίδει στον πανικό που έχει καταλάβει τους εμπλεκόμενους «στην κατά τον Ποινικό Κώδικα σχετική συμμορία».

Ακολουθεί η επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδο προς την προανακριτική επιτροπή:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη σε έγγραφο υπόμνημα εξηγήσεων της προς τους Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου κ.κ. Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη, που διενεργούν προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση NOVARTIS, αναφέρει, ότι δήθεν συνταξίδευσα σε αεροπορική πτήση από Βιέννη προς Αθήνα με τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή.

Η αναφορά αυτή, η οποία αναπαράχθηκε σε πρωτοσέλιδο και με ψευδέστατους ερμηνευτικούς ισχυρισμούς από την εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», τυγχάνει απολύτως ψευδής, δεδομένου ότι δεν έχω ταξιδέψει από Βιέννη προς Αθήνα όχι μόνο κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά και για όλο το έτος 2018 καθώς και για το έτος 2019.

Κύριε Πρόεδρε,

Είναι προφανές ότι οι εμπλεκόμενοι στην κατά τον Ποινικό Κώδικα σχετική συμμορία, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον τα αμείλικτα ερωτήματα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, έχουν καταληφθεί από πανικό εξαιτίας της δεινής θέσης που έχουν περιέλθει και προσπαθούν να αποσείσουν τις πάσης φύσεως ευθύνες τους με ψευδείς ισχυρισμούς που αναδεικνύουν την εσχάτη ένδεια των υπερασπιστικών τους θέσεων για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Με τιμή

Ανδρέας Λοβέρδος-κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κινήματος Αλλαγής»

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο Κατρούγκαλος την συμφωνία με την Ιταλία για την ΑΟΖ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: