Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού μάχονται για την μπάλα μπροστά σε άδειες κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική των Πλέι οφ, του πρωταθλήματος της Super League. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Με τον Ματιέ Βαλμπουενά στην αποστολή πηγαίνει ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο σημερινό (24/6, 21:30) αγώνα ρεβάνς των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ, στο Φάληρο.

Ο Γάλλος άσος αποτελούσε ερωτηματικό έως την τελευταία στιγμή, όμως εν τέλει έπεισε τον Πέδρο Μαρτίνς να του εμπιστευτεί μια θέση και μένει να φανεί αν είναι σε θέση να ξεκινήσει ή αν θα χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή προϊούσης της αναμέτρησης κι αναλόγως της εξέλιξής της.

Την αποστολή της πειραϊκής ομάδας συγκροτούν οι Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν κι Ελ Αραμπί.

Με 22 παίκτες στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το σημερινό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο Αμπέλ Φερέιρα ετοίμασε την ομάδα του εν μέσω αρκετών προβλημάτων τραυματισμών.

Σ΄ αυτά συμπεριλαμβάνονται οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Δημήτρης Πέλκας, οι οποίοι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός, όπως είναι γνωστό, παραμένει ο Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης προκειμένου να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Αντίθετα, στην Αθήνα –παρότι δεν είναι ιατρικά έτοιμος– θα ταξιδέψει κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, που εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Οι 22 παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με Μπακάκη η αποστολή της AEK στη Θεσσαλονίκη για τον ημιτελικό με τον Άρη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: